Waarom Real Win?

Technische ondersteuning

Real Win biedt een technische ondersteuning voor haar klanten op de werf. 

Dit gaat van hulp bij opmeting over richtlijnen tijdens de plaatsing tot een dienst na verkoop*. 


* Bepaalde interventies zijn betalend, volgens een vastgelegd tarief. 

Belgische onderneming

In onze fabricagehallen in Gembloux beschikken we over 7000 m² aan bedrijfsruimte. We staan er zelf volledig in voor de productie & controle van onze raam- en deurprofielen. Op die manier kunnen we continu garanderen dat we enkel kwaliteitsproducten van het hoogste niveau afleveren.

 

Modern machinepark

De kennis en expertise van onze vakmannen gaan hand in hand met de precisie en snelheid van ons modern en hoogtechnologisch machinepark. Real Win investeert voortdurend in nieuwe technologieën waardoor de mogelijkheden steeds uitbreiden alsook de efficiëntie stijgt. Deze investeringen merkt U ongetwijfeld in de kwaliteit en prijs van onze producten.

 

Traditioneel vakmanschap

Onze mensen kennen hun vak. Dit traditioneel vakmanschap, in combinatie met de toepassingen en mogelijkheden van moderne technologie, betekent voor Group Real een succesformule en een garantie op kwaliteit voor onze klanten, keer op keer, profiel na profiel.

 

Uitgebreid assortiment

Bij Realwin heeft u keuze uit een ruim assortiment van zowel ALU als PVC profielen voor ramen, deuren en veranda’s. We werken enkel samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt. Voor ALU en PVC zijn dat respectievelijk Sapa en Veka.

 

Zin voor service

 Real Win staat garant voor een vlekkeloze service. Onze vertegenwoordigers denken graag mee met de technische en logistieke vraagstukken waar U voor staat. Op deze manier bent u steeds zeker dat Real Win het maximum doet om de bestellingen zo goed mogelijk volgens wens te leveren. 

 

Bijproducten

Ook voor producten aanvullend bij de aankoop van ramen, deuren en veranda’s kan u bij ons terecht. Bent u op zoek naar rolluiken, zonwering of vliegenmateriaal (horren)? Al deze bijkomende producten kunt U ook bij Real Win bestellen om zo slechts 1 levering te ontvangen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x